0. Niewiarowska Florentyna, Małecka Wanda. Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij itp. Wydanie siódme pomnożone. Lwów [ok 1880]
Niewiarowska Florentyna, Małecka Wanda. Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij itp. Wydanie siódme pomnożone. Lwów [ok 1880]. Drukarnia Narodowa (Manieckich), s. [2], 368, 15,5 cm, opr. z epoki, płsk.
Poradnik przygotowania rozmaitych przetworów owocowych przygotowany przez Florentynę Niewiarowską i Wandę Małecką, autorki niezwykle popularnej książki kucharskiej „Kucharka polska”. Opr.: czerwony płsk, na grzbiecie tłocz. i złoc. tytulatura, na licach pap. marm. Drobne otarcia opr., poza tym stan dobry.
Ilośc odsłon: 742